У Раді назвали головну причину масових рейдів ТЦК

Темпи мобілізації в Україні повинні зростати

Російські окупанти здійснюють активні наступальні операції по значній частині фронту, через що темпи мобілізації в Україні повинні зростати. Про це в коментарі LIGA.net повідомив заступник голови парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Єгор Чернєв.

Він уточнив, що темпи мобілізації людей в Україні залишаються стабільними, проте з серпня по жовтень російська армія значно посилила наступальні операції, що вимагає додаткових ресурсів з українського боку.

"Тобто цифри мобілізації мають зростати", – сказав нардеп.

На запитання про рейди, які здійснюють працівники Територіальних центрів комплектування та правоохоронні органи, він пояснив, що їхня причина — активізація російських наступальних операцій.

"На зараз у мене немає точних цифр, наскільки збільшилась кількість мобілізованих завдяки таким заходам", – додв Чернєв.

Нагадаємо, 11 жовтня, в Києві біля Палацу спорту зібралося близько пів сотні працівників ТЦК, які масово перевіряли чоловіків, що виходили з концерту рок-гурту "Океану Ельзи".


varta1.com.ua: Новини

Коментарі

С
Сергій

А про розкрадені гроші на армії воно нічого не сказало? Про те звідки ці мільони доларів. Він не поцікавився а де ж обіцяни "потужеі оборонні споруди"?

Читайте також