У Раві-Руській оголошено жалобу за загиблим воїном 24 ОМБр

Тарас Мартинюк-Лотоцький загинув під час бойового зіткнення біля Попасної

жалоба
Фото ілюстративне з відкритих джерел

У зв’язку із загибеллю воїна 24 ОМБр Тараса Мартинюка-Лотоцького у населених пунктах Рава-Руської міської територіальної громади Львівської області оголошено Дні жалобиповідомляє міська рада Рави-Руської.

«У зв’язку з трагічною загибеллю Мартинюка-Лотоцького Тараса Степановича під час виконання службових обов’язків у ході повномасштабного вторгнення росії на територію України, з метою вшанування пам’яті загиблого та відповідно до розпорядження міського голови Рави-Руської № 81 від 25 квітня 2022 року у населених пунктах Рава-Руської міської територіальної громади 25–26 квітня 2022 року оголошено Днями жалоби», — йдеться у повідомленні.

Тарас Мартинюк-Лотоцький загинув 19 квітня, під час бойового зіткнення та масованого артилерійського обстрілу поблизу міста Попасної Луганської області.

Герой народився 3 березня 1986 року. Проживав у селі Равському, Рава-Руської міської територіальної громади. 3 роки проходив службу у зоні проведення АТО/ООС. 3 березня цього року був мобілізований до війська, воював у складі 24 окремої механізованої бригади.

Без батька залишився син, повідомляє «Армія Інформ».

Фото: "Армія Інформ"

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також