«У разі потреби не здригреться рука»: Данілов про удари по військових об’єктах в РФ

За його словами, Україні відомо, звідки російські окупанти обстрілюють нашу територію

ФОТО: Олексій Данілов

Секретар РНБО Олексій Данілов розповів, що у разі потреби в України «не здригнеться рука», щоб знищити військові цілі на території росії.

Про це Данілов повідомив в ефірі телемарафону.

"Якщо буде потрібно завдати удари по території РФ, то повірте, не здригнеться ні в кого рука, щоб підписати те, що треба підписати, щоб ті об’єкти (звідки здійснюються обстріли — ред.), про які ви кажете, були знищені.

Більше того, заява президента, що ми будемо давати відповідь по тих територіях, звідки все йде, це підтверджує... Нам відомо про всі постріли, які здійснюються ракетами, літаками чи кораблями по нашій країні", — зазначив Данілов.

За словами секретаря РНБО, Україні відомо, звідки російські окупанти обстрілюють нашу територію.

Зокрема, 74 % ракетних обстрілів російських загарбників припадає на цивільну інфраструктуру: школи, лікарні, ТЦ, будинки культури. 

Також, за словами Данілова, росіяни випускають по Україні неточні застарілі ракети.

Данілов вважає, що результатом завершення війни буде деколонізацію росії. 

«Росія позбавиться тих колоній, які вона захапала свого часу собі, колонізувала цілі народи, позбавила їх мови, історичної давнини... У результаті цієї нахабної війни, яку вона розв’язала на нашій території, вона буде всього цього позбавлена», — наголосив секретар РНБО.

Він додав, що у світі прибічники розділення росії на окремі держави проводять конференції, де формують карту розділення РФ.

Нагадаємо, Данілов раніше прокоментував ситуацію щодо звільнення Херсонщини від окупантів.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також