У рф завершується підготовка мобілізованих: чим це загрожує

На думку експерта, перед окупантами зараз постає дуже важливе завдання

ФОТО: ілюстративне

Росія завершує підготовку своїх мобілізованих солдат для війни в Україні. Вони потрібні, щоб посилити оборону в Запорізькій області, а також спробувати повністю захопити Донецьку область.

Про це розповів директор з розвитку інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Валерій Рябих в ефірі «Еспресо».

На його думку, перед окупантами зараз постає дуже важливе завдання.

«Наразі противник завершує цикл підготовки мобілізованих. Частина з них одразу потрапила на фронт, зокрема на Донеччині. Перед росіянами постає дуже важливе завдання - посилення лінії фронту і протистояння загрозам прориву ЗСУ на півдні (напрямок Мелітополя )», - пояснив експерт.

За словами Рябих, російське керівництво розуміє всі загрози, оскільки цей напрямок є ще більш уразливим, ніж частина Херсонщини, з якої вони вийшли.

«Серед завдань - подальше захоплення Донецької області. Концентрації сил на інших напрямках в серйозно загрозливих масштабах на найближчі тижні немає. Ми не маємо виключати спроби таких дій. Експерти поки не бачать великих перспектив у росіян для зміни ситуації на фронті», - підсумував він.

Раніше повідомлялося, у МОУ повідомили, чи попередять українців про новий наступ росії.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк