У Рівненській області судитимуть жінку, яка заморозила свою доньку у холодильнику (ВІДЕО, ФОТО)

2021-04-29_161015
2021-04-29_161015

34-річна мешканка Рівненської області відповість у суді за смерть своєї новонародженої дитини. Пологи відбулися вдома на початку лютого.

Як повідомляє аspi.com.ua, стало відомо, що жінка сама перерізала пуповину, а потім загорнула новонароджене малятко в рушник і засунула в морозильну камеру.

Після пологів жінка з кровотечею звернулася до медиків. Пологи вона спробувала приховано. Однак пізніше зізналася у всьому. Чому вона це зробила — жінка пояснити не може.

«Можна сказати, що вона шкодує, але коли їй ставлять це питання — вона починає плакати, і пояснити причину такого вчинку не може. Каже, що перебувала в шоковому стані», — каже прессекретарка Нацполіції Рівненської області Марія Юстицька.

До цього вона запевняла, що дівчинка була мертвою, коли народилася. Однак експертиза показала, що новонароджене немовля загинуло від переохолодження в морозилці.

Примітно, що про вагітність жінки чоловік, за його словами, не знав. Не знали й сусіди цієї родини. Подружня пара ростить 11-річного сина від першого шлюбу жінки.

Про сім’ю відгукуються позитивно. Обоє з подружжя працюють, алкоголем не зловживають, на обліках ніяких не перебувають.

За вбивство дочки жінці загрожує до 5 років позбавлення волі. Те, що зізналася і співпрацювала зі слідством, кажуть у поліції — обставина пом’якшувальна. Тому жінку на час розслідування навіть не затримували.


Як повідомлялося, на Рівненщині жінка самотужки народила вдома дитину та поклала її у морозильник.  Трагедія сталася у с. Лютинськ, Дубровицького району. Виявилося, що немовля жінка помістила у морозильну камеру ще живим. Причиною смерті стало переохолодження, тобто, дитину помістили живою в морозильну камеру.

varta1.com.ua: Новини