У Рівненській області судили школяра, який лайливо доповнив фразу «Слава нації»

«П*здець російській федерації»

На Рівненщині суд судив жінку, яка неналежно виконує свої батьківські обов’язки щодо свого неповнолітнього сина, 2007 року народження. Про це стало відомо з рішення суду.

Син, 7 червня 2022, під час громадського заходу «Останнього дзвінка» в онлайн режимі нецензурно висловлювався, що негативно відобразилося на емоційному стані учасників заходу, яких було близько 100 осіб, чим порушив вимоги ст. 173 КУпАП, однак не досягнув 16-річного віку.

Жінка пояснила, що в той день вона була на роботі, а син онлайн на святі Останнього дзвінка. Після слів: «Слава нації!», він сказав: «П*здець російській федерації».

Вона уточнила, що син не повинен був так казати, але зараз всі так говорять, бо війна.

На сина написали заяву, бо в школі недолюблюють, оскільки він активний, коли роблять зауваження огризається.

Жінка завжди просила його, щоб змовчував, але він вживає нецензурні слова.

Мама вважає, що всі вчителі до її сина ставляться упереджено, а мали б знайти підхід до дитини. Коли син їздив на спортивні змагання з першим тренером, то було все добре й він його хвалив, знайшов підхід до нього.

Жінка визнала, що необхідно більше часу приділяти вихованню сину і не можуть бути всі навколо винні, усвідомлює, що нецензурна лайка від дев’ятикласника не може сприйматись як норма.

Її син, в суді пояснив, що вчиться середньо, на 7 балів. На Останньому дзвонику сказав одне нецензурне слово.

Він попросив пробачення, пообіцяв вчитись вирішувати конфлікти, а не створювати.

Суд за ч. 3 ст. 184КУпАП, у зв’язку із малозначністю вчиненого адміністративного правопорушення, обмежився усним зауваженням згідно ст. 22 КУпАП.

Нагадаємо, Зеленський хоче, щоб війна закінчилася до кінця 2022 року.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт