У Рівному маршрутчик забув, куди їде, і раптово розвернувся та поїхав у зворотному напрямку (відео)

imgonline-com-ua-2to1-v6tqrvpcdvnky
imgonline-com-ua-2to1-v6tqrvpcdvnky

У середу, 15 січня, у Рівному водій маршрутки №58 під час рейсу раптом розвернувся через подвійну суцільну та поїхав у зворотному напрямку. Ошелешені пасажири змусили його зупинитись і забрали в нього ключі запалювання. Згодом його звільнили.

Про інцидент повідомила пасажирка цього автобуса Надія Грушецька на своїй сторінці у Facebook.

З оприлюдненого нею відео зрозуміло, що водій маршрутки розвернувся поблизу Театральної площі, перетнувши дві суцільні лінії.

Своєю дивною поведінкою він ошелешив пасажирів, які змусили його зупинитись, відібрали в нього ключі від авто та викликали поліцію і власника маршрутки. Пояснити, куди саме їде, чоловік не міг ні з першої, ні з другої спроби.

Як розповіла старша інспекторка пресслужби Наталія Воєвода, ознак алкогольного чи наркотичного сп’яніння у водія не виявили. Крім того, не було підстав і для складання адмінпротоколу – свідки відмовилися від давання пояснень.

Патрульні встановили, що власник вже неодноразово робив зауваження цьому водію. За його словами, той часто порушував маршрут та інші норми перевезення.

Під відео сотні коментарів: одні засуджують водія: «Давайте всі будемо як водій маршрутки плутати напрямок руху і, згадавши, що ми не туди їдемо, перетинати суцільні». Інші виправдовують, мовляв, накинулися на хворого: «Старший чоловік, перевтома, певно, погіршилось самопочуття».

Через обурливі коментарі авторка відео відмовилася спілкуватися з журналістами.

Згодом водія автобуса звільнили. Про це повідомив у Facebook Микола Прокопчук, начальник відділу інформаційно-аналітичного забезпечення апарату Рівненської міської ради та виконавчого комітету. Причини його дивної поведінки ще з'ясовують, додав начальник міського управління транспорту та зв'язку Володимир Пилипчук.

varta1.com.ua: Новини