У Рівному сталася ДТП за участі автомобіля поліції (відео)

Screenshot_1
Screenshot_1

О пів на дванадцяту ночі, вчора, 13 вересня, на перехресті вулиць Дубенська–Макарова, обласного центру, сталася дорожньо-транспортна пригода, з участю службового автомобіля поліції охорони та легковика «OPEL Vectra». Зсилаючись на матеріали ВК ГУНП у Рівненській області, про це сповіщає Магнолія-ТВ.

Поліцейські встановили, що 31-річний рівнянин, водій автомобіля «OPEL Vectra» на іноземній реєстрації, рухався зі сторони вулиці Макарова у напрямку Дубенської. На перехресті, під час здійснення повороту ліворуч, він не надав переваги в русі та допустив зіткнення з автомобілем управління поліції охорони в Рівненській області, під керуванням 32-річного сержанта.

Внаслідок ДТП, обоє водіїв отримали забійні рани голови, крім того, ще одному поліцейському, який перебував у авто, в око потрапило скло. Кермувальники двох транспортних засобів були тверезі.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті — обмеження волі терміном до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років або без такого.

https://youtu.be/eOieWyHGjGY

varta1.com.ua: Новини