У Рівному сталася потрійна ДТП: момент зіткнення (ВІДЕО)

90з
90з

Сьогодні, 1 листопада, близько 15 години. Неподалік зоопарку відбулося зіткнення трьох авто: «Volkswagen Passat», «ЗАЗ 1102» та «Honda Civic». Про це повідомляє «RIVNE 1283» у «Telegram».

За попередньою інформацією медиків, в одній із машин, яка потрапила в ДТП перебувало подружжя киян, з трьома дітьми. Усі вони відбулися легкими травмами.

У жінки медики діагностували забій м’яких тканин грудної клітки. У хлопчика — травма лівого коліна, у дівчинки — гематома надбровної дуги.


В іншому авто перебували двоє чоловіків. Лікарі оглянули обох, у водія попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму. Однак, від госпіталізації він відмовився. Пасажира транспортували у Центральну міську лікарню Рівного з діагнозом закрита черепно-мозкова травма та пошкодження правого плечового суглобу. З приймального відділення лікарні чоловік пішов додому.

Водій третього авто у салоні знаходився сам. Від медичної допомоги та огляду медиків він відмовився.

Усі обставини події з’ясовують правоохоронці.

Відео моменту ДТП потрапив на камери спостереження.

У пресслужбі обласної поліції повідомили, що за результатами огляду на стан сп’яніння водій «Volkswagen» був тверезий, але у нього також відібрані біологічні зразки. Із його слів, він заснув за кермом.



varta1.com.ua: Новини