У Рівному застрелили підприємця біля його закладу (фото)

IMG_20201222_085814-620x330 (1)
IMG_20201222_085814-620x330 (1)

Вчора ввечері, 21 грудня, вбили відомого місцевого бізнесмена Едуарда Патіса у Рівному. У поліції інформайцію підтвердили та повідомили про затримання вбивці, 31 річного мешканця Рівненського району. Про це інформують «Рівненські новини».


Інцидент трапився на вулиці Льонокомбінатівській біля гастроному, який також асоціюють із закладом «Рюмочна», відомо про це стало із соцмереж.


Едуард Патіс був власником магазину “Гастроном” на вулиці Льонокомбінатівській, у якому розташоване вищезгадане кафе. Саме біля цього закладу і сталося вбивство.



Зі слів речниці поліції області Марії Юстицької, близько 21 години, конфлікт між двома чоловіками закінчився стріляниною.


«Один із них — відомий у місті підприємець, загинув на місці, внаслідок поранення у груди», — каже пресофіцерка.


За підозрою у вбивстві затримали 31-річного мешканця Рівненського району. Наразі, він в ізоляторі тимчасового тримання.


На момент вбивства Едуарду Патісу було 50 років. У нього залишилися дружина та син.


До слова, у 2019 році Едуард Патіс і сам потрапляв у скандальну ситуацію зі стрільбою. Тільки тоді стріляли не у нього, а він. Відомо, що двоє нетверезих рівнян справляли потребу під стінами його магазину. Побачивши це, власник зробив їм зауваження. Після цього між чоловіками виникла сутичка, Едуард Патіс отримав забої потилиці та кисті руки, повернувся до магазину, взяв пістолет і двічі вистрелив у противників. Зброя була заряджена гумовими кулями.


Потерпілі отримали травми плеча і ноги. Едуард Патіс заявив, що це була самооборона.


У жовтні 2020 року підприємець балотувався до Рівненської міської ради у списках партії “Перемога Пальчевського”.

varta1.com.ua: Новини