У Рівному жінка викрала скриньку з пожертвами для армії (відео)

Screenshot_1
Screenshot_1

У неї збирали гроші представники громадської організації «Волонтерська група допомоги армії України »Воїни Світла«. Вона стояла у ювелірному магазині у торговому центрі »Галерея Прем’єр". Про це повідомляє «UA: Рівне».

Відео крадіжки оприлюднив, у соцмережі «Facebook», представник організації Валерій Квасік. Виконання злочину тривало рівно хвилину. Пан Валерій розповів, що банка стояла там два роки. Днями продавчиня магазину повідомила йому, що вона майже заповнилася, тому потрібно забрати гроші. Коли пан Валерій у четвер, 16 січня, приїхав до магазину, з’ясував, що банку напередодні викрала невідома жінка. За його словами, волонтери вирішили поки не повідомляти до поліції про цей інцидент, а розшукати жінку самостійно. Скільки грошей було у банці, Валерій Квасік припустити не може.

Представник волонтерської організації «Воїни Світла» Валерій Квасік:

— Банка — це така, як сказати правильно, це — лотерея. Там може назбиратися 200 гривень, по 2, 3, 5, а може назбиратися біля тисячі. Там не суттєва була та сума. Діло принципу, це злодій і його треба зловити. Я буду розповсюджувати, ми будемо шукати його своїми силами, тобто волонтери, є бійці.

varta1.com.ua: Новини