У Ризі затримано чоловіка, який побив юнака з українським прапором

Чоловіка знайшли, він переховувався за димарем

У п’ятницю, після вечірньої ходи, близько 20:00 год, неподалік місця проведення заходу на вулиці Едуарда Смільгя був зафіксований інцидент. Про це пише «Delfi».

Водій авто марки «BMW» вийшов зі свого авто та завдав тілесних ушкоджень юнакові, 2003 року народження, у якого на плечах був накинутий прапор України.

Після того, що сталося, водій «BMW» втік з місця події.

Поліцейські знайшли цю машину в одному із дворів приватного будинку, проте на авто було замінено номер державної реєстрації.

Згодом поліцейські затримали підозрюваного, 1984 року народження, який переховувався за димарем на горищі за місцем свого проживання.

Чоловік зараз перебуває в ізоляторі тимчасового утримання.

Кримінальний процес розпочато за 2-ою частиною 231 статті Кримінального закону про хуліганство, пов’язане з завданням тілесних ушкоджень потерпілому. За таке порушення закону загрожує позбавлення волі на термін до 5 років або короткострокове позбавлення волі, поліцейський нагляд, громадські роботи або грошовий штраф.

Відповідно до 14-ї частини 48-ї статті Кримінального закону в розслідуванні оцінюються фактори, що посилюють провину, а також чи не пов’язане злочинне діяння з розпалюванням національної, етнічної або соціальної ворожнечі.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також