У росіян нова мета блокади на сході — Генштаб (ВІДЕО)

Встановлення контролю над частинами територій Харківської, Луганської та Донецької областей, включаючи блокаду міст Слов’янськ та Краматорськ

Російські загарбники хочуть встановити контроль над частиною Харківщини, Луганської та Донецької областями, а також взяти у блокаду Краматорськ та Слов’янськ. Наразі окупанти створюють нове угруповання військ на Слобожанському напрямку.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

 «Російські окупаційні війська намагаються створити нове угруповання військ на Слобожанському напрямку з метою встановлення контролю над частинами територій Харківської, Луганської та Донецької областей, включаючи блокаду міст Слов’янськ та Краматорськ».

Ворог продовжує атакувати місто Попасна, ймовірно, з метою відволікання уваги військового керівництва України від спроб встановлення контролю над Ізюмом та Маріуполем.

На Сіверському напрямку фіксується перекидання до білоруського міста Гомель найманців з країн близького сходу.

За отриманою інформацією, 29 березня перекинуто 200 найманців до військового аеродрому Гомель.

Крім того, Росія продовжує перекидання ракетних підрозділів до Білорусі з метою збільшення інтенсивності обстрілів балістичними ракетами населених пунктів та об’єктів інфраструктури на території України.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також