У росіян паніка: бояться появи невідомих терористів у прикордонних з Україною районах і в Криму

Рф ввела «жовтий рівень» терористичної загрози

окупанти
Фото: Генштаб ЗСУ

Розпочалася сорок дев’ята доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.

Як повідомляє Генштаб ЗСУ в оперативній інформації, станом на 06:00 год 13.04.2022, щодо російського вторгнення, ворог не перестає завдавати ракетно-бомбових ударів по об’єктах цивільної інфраструктури у Харківській та Запорізькій областях. Активно веде повітряну розвідку.

До 26 квітня російська федерація ввела в прикордонних з нашою державою районах та на тимчасово окупованій території Криму так званий “жовтий рівень терористичної загрози”. Вказані заходи проводяться, імовірно, з метою організації переміщення військової техніки, озброєння та особового складу на територію України.

Окупанти продовжують перекидання до України так званих “добровольців”. Так, за наявною інформацією, у Ленінградській області сформовано батальйон чисельністю близько 400 осіб. Складається він виключно з військовослужбовців, які мають бойовий досвід. Направили їх в Україну для посилення одного з підрозділів 42-ї мотострілецької дивізії 58-ї загальновійськової армії.

На Сіверському напрямку не виключається утримання в прикордонних з Україною районах Курської області окремих підрозділів для проведення демонстраційних дій з метою сковування наших сил.

Угрупованням Повітряних Сил Збройних Сил України за попередню добу збито ворожий літак Су-25. Противник суттєво зменшив використання авіації у зв’язку з погодними умовами.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також