У розвідці прокоментували інформацію стосовно загрози нападу Білорусі та «захоплення» Харкова

Росія намагається посіяти паніку

ФОТО: ілюстративне

Представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов наголосив, що росія намагається робити різні «вкиди», щоб посіяти паніку в Україні.  Про це він сказав в ефірі телемарафону, відповідаючи на запитання з приводу інформації щодо можливого походу росії на Харків і його окупації, щодо можливого прориву лінії фронту.

Юсов зазначив, що паралельно з такою інформацією ще відбуваються й інші речі, зокрема, запускається інформація щодо можливого наступу Білорусі.

«Ось знову активізувалася білоруська тема, наприклад, та й  інші, які ворог любить використовувати для того, щоб збурювати панічні настрої, зокрема, в середині країни. Нічого стратегічно нового по формуванню модерних угруповань не відбулося», - сказав представник розвідки.

 За його словами, незалежні військові аналітики, а не лише офіційні посадові особи, так само можуть аналізувати і підтверджувати цю інформацію.

Читайте також: у ГУР повідомили про актуальну ситуацію на кордоні з Білоруссю

«Стосовно того як треба реагувати – безумовно, укріплення лінії оборони по всьому напрямку відбувається зараз надзвичайно активно. Є різні плани і командування відпрацьовує різні сценарії. А те, що стосується загрози тут і зараз, завтра нападуть і треба негайно тікати і сіяти паніку, то це, звичайно, російське ІПСО. Для цього воно й робиться», - наголосив Юсов.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також