У розвідці Великої Британії проаналізували контрнаступ ЗСУ

Просуваються впевнено

Сили оборони продовжують просуватися вперед на Півдні та Сході України. Контрнаступ українських захисників проаналізували у розвідці Великої Британії.

Про це повідомляє Міноборони Великої Британії  у Twitter

Упродовж останніх днів ЗСУ переналаштувалися та проводять великі наступальні операції на трьох основних напрямках. Зокрема, на Півдні та Сході нашої держави.
Сили оборони просуваються вперед на ключових напрямках

«Українські сили використовують досвід перших двох тижнів контрнаступу, щоб удосконалити тактику штурму глибокої, добре підготовленої російської оборони. Українські підрозділи поступово, але стабільно просуваються на ключових напрямках,» – наголосили у британській розвідці.

Додали, що на Луганщині окупанти доклали значних зусиль для наступу на Серебрянський ліс біля Кремінної. Розвідники припускають, що, ймовірно, це відображає накази вищого російського керівництва переходити в наступ, коли це можливо. Агресор досяг невеликих успіхів, але українські сили завадили прориву, підсумували у Міноборони Великої Британії.
Додамо, що ввечері 24 червня заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що Східне угруповання військ розпочало наступ на декількох напрямках одночасно.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена