У розвідці заінтригували заявою стосовно Кримського мосту

Коли остаточно буде зруйнований міст

Представник ГУР Андрій Юсов пояснив, чому досі не вдалося знищити Керченський міст, яким окупанти доправляють техніку і особовий склад з рф на окуповані території. Про це Юсов сказав в ефірі телемарафону.

 «Є сьогодні заяви українського військово-політичного керівництва, є заяви Військово-морських сил. Все буде і буде тоді, коли потрібно. І зрозуміло, що питання з мостом не можна справді сприймати як фетиш, як побажання умовно до Нового року, хоча це логічне і природне побажання для багатьох людей», – сказав він.

Юсов запевнив, що «все станеться саме тоді, коли потрібно».

«І разом з тим триває, продовжується комплексна робота по деокупації наших територій в Криму. Кількість знищеної там техніки, логістичних центрів, запасів і »схронів« БК – вона тільки зростає і буде зростати, як і знищення особового складу», – підсумував представник ГУР.

Водночас речник Військово-морських сил ЗСУ капітана 3 рангу Дмитро Плетенчук розповів в інтерв’ю «Укрінформу», що захисники остаточно зруйнують Кримський міст, коли цього вимагатиме ситуація.

«Ми не страждаємо, на відміну від росіян, символізмом. Це дуже допомагає при веденні бойових дій обмеженим ресурсом. Якщо умовно на день народження так званого президента рф у них стоїть завдання щось десь взяти, то у нас такого нема. І відповідно це нам полегшує трохи завдання. Тому цей (Кримьский) міст звісно буде зруйнований, але він буде зруйнований тоді, коли цього буде вимагати ситуація», - зазначив він.

Читайте також: раніше у Силах оборони півдня заявили про те, що Кримський міст знову переходить у режим непрацюючого.

За його словами, основна мета існування мосту – це логістичне забезпечення угрупування військ окупантів як у самому Криму, так і угруповання на лівобережжі.

«ЗСУ зруйнують міст, »коли треба буде обрізати логістичні хвости Криму і зробити його островом« »Тому чекати слід слушного моменту", - підкреслив речник ВМС.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також