У Румунії здійснено атаку на посольство росії (ФОТО, ВІДЕО)

Автомобіль на великий швидкості протаранив захисні загорожі і в’їхав у паркан

Фото: ФБ/Tudor Bogdan Teodorescu

У паркан посольства Росії в Бухаресті врізався автомобіль, після зіткнення машина спалахнула, водій загинув, повідомляє «newsmaker».

Інформація про аварію з’явилася близько 7 ранку. Як повідомляють очевидці, машина їхала з дуже великою швидкістю. Автомобіль зніс огорожі, які кілька днів тому встановили місцеві поліцейські, щоб захистити посольство під час протестів проти війни в Україні.

Після аварії автомобіль спалахнув. За кілька хвилин на місце події прибули рятувальники та пожежники. Вогонь загасили, врятувати водія не вдалося.

«Digi24» з посиланням на джерела, близькі до слідства, повідомив, що це не було випадковою аварією. Водій перед смертю щось кричав охороні посольства.

Як повідомляє «antena3», в останньому дописі у «Facebook», два дні тому, Богдан Драгіч згадав про війну, розпочату Росією в Україні, і написав, серед іншого: «Я теж українець! Було б чудово вважати всіх нас українцями, поки не покладемо крапку. жахлива війна, яка загрожує смертю всьому людству!»

Богдан Драгічі — чоловік, який підпалив себе та в’їхав у паркан посольства Росії в Бухаресті.

За результатами розслідування слідчі з’ясували, що автомобіль був зареєстрований в Румунії та знайшли власника, але за кермом був його син Богдан Драгічі, президент асоціації «ТАТА», громадської організації, яка підтримує права батьків на своїх дітей у контексті шлюборозлучний процес.

Фото: "Facebook"/Tudor Bogdan Teodorescu

Фото: "antena3"

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також