У Румунії знайшли застреленим українця, який таємно перетнув кордон

Потерпілий перебував у країні кілька днів - він перетнув кордон обманним шляхом разом із іншим українцем

У румунському повіті Ботошані, вранці в суботу 31 серпня знайшли мертвим із вогнепальним пораненням 26-річного громадянина України. Чоловіка знайшли застреленим у голову в будинку в Румунії у повіті Ботошані, що межує із Чернівецькою областю. Біля нього слідчі виявили мисливську зброю. Про це повідомляє місцеве видання news.ro.

За його даними, джерела, близькі до слідства, стверджують, що українець таємно перетнув кордон разом з іще одним громадянином України кілька днів тому та домовився із чоловіком, який телефонував на номер 112, щодо проживання в обмін на роботу по дому.

Представники поліцейського інспекторату повідомили, що в суботу, близько 8:00 ранку, поступив виклик на єдиний номер екстреної допомоги 112 від чоловіка, у будинку якого мешкав українець.

"Поліцейські, які виїхали на місце події, встановили, що викладене підтверджується, встановили особу молодого чоловіка 26 років, у якого було вогнепальне поранення голови, а поруч знаходилася мисливська зброя. Нині на місці події проводяться слідчі дії для встановлення всіх обставин події", – повідомили в поліції.

Зазначається, що відкрите кримінальне провадження за вчинення ненавмисного вбивства, недотримання режиму зберігання зброї та боєприпасів та кваліфікованої контрабанди.

Нагадаємо, раніше в румунському повіті Сату-Маре затримали трьох українців, які, як підозрюється, напали на українського прикордонника й незаконно перетнули кордон.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також