У Самборі патрульний випадково затримав грабіжника

50307e5b3c157368
50307e5b3c157368

Учора, 8 березня, у Самборі, повертаючись додому з чергування, правоохоронець випадково затримав злодія. Зловмисник вирвав у чоловіка з рук сумку, у якій лежали 40 тисяч гривень. Про це повідомили у Поліції Львівської області.

Інцидент трапився на вулиці Валовій, близько 9:00 год. Правоохоронець у той час повертався додому з чергування. Він почув крики та побіг на допомогу. Зорієнтувавшись у ситуації, правоохоронець разом з перехожими затримав зловмисника, який, зі слів очевидців, пограбував чоловіка й втікав.

На місце події приїхали слідчі. Вони встановили, що, о 9:00 год, поблизу одного з кафе на вулиці Валовій, зловмисник підбіг до 60-річного місцевого мешканця та вирвав у нього з рук сумку, в якій лежали 40 тисяч гривень.

Поліцейські встановили особу затриманого. Ним виявився 36-річний мешканець Золочівського району. Правоохоронці вилучили у нього усі речові докази.

Слідчі, 9 березня, повідомили зловмиснику про підозру у грабежі. Якщо провину чоловіка доведуть у суді, йому загрожуватиме від 4 до 6 років за ґратами. Наразі, правоохоронці продовжують проводити досудове розслідування.

varta1.com.ua: Новини