У Сарнах поліцейські вилучили майже 20 кг бурштину в місцевого мешканця (ФОТО)

Мешканець перевозив «сонячне» каміння у салоні буса

Вчора, 10 квітня, близько 19:00 год, правоохоронці у населеному пункті Сарни, Рівненської області, виявили та вилучили приблизно 18 кілограмів бурштину-сирцю, яке перевозив у салоні буса 28-річний мешканець Рівненського району.

Про це повідомляє поліція Рівненської області у «Facebook».

За цим фактом розпочате досудове розслідування.

«Близько 19:00 год, вчора, 10 квітня, на блокпосту по вулиці Варшавській, у Сарнах, поліцейські зупинили автомобіль «Opel Vivaro». Під час перевірки документів у 28-річного керманича та проведення поверхневої перевірки транспортного засобу поліцейські виявили два поліетиленові пакети із бурштином, які він перевозив у салоні під сидіннями», — йдеться у повідомленні.

Поліцейські, для документування злочину, на місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила приблизно 18 кілограмів «сонячного» каміння.

«За фактом незаконного перевезення бурштину слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 240-1 Кримінального кодексу України», — зазначили в поліції.

Фото: Поліція Рівненської області

У рамках кримінального провадження вирішується питання про накладення арешту на транспортний засіб та вилучений бурштин, який буде скерований на дослідження.

Поліцейські встановлюють інших осіб, які можуть бути причетні до кримінального правопорушення.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також