«У себе вдома»: на Львівщині затримали наркоторгівця

Фото: ГУ НП у Львівській області

Раніше судимому 50-річному місцевому мешканцю повідомлено про підозру у незаконному зберіганні та збуті наркотиків. Йому загрожує покарання — позбавлення волі на строк до десяти років. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

Оперативники кримінальної поліції спільно із слідчими відділення поліції № 2 Стрийського районного управління поліції встановили, що чоловік неодноразово реалізовував наркозалежним особам наркотичний засіб «бупренорфін» за місцем свого проживання.

У помешканні чоловіка правоохоронці виявили та вилучили наркотичні засоби, грошові кошти, отримані від протиправної діяльності, та інші речові докази.

Все вилучене скеровано на експертне дослідження.

Чоловіка затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Додамо, що Бупренорфін — синтетичний лікарський засіб, що належить до групи опіоїдних анальгетиків.

Бупренорфін позиціонується як препарат, при застосуванні якого спостерігається менша кількість побічних ефектів, ніж при застосуванні інших наркотичних анальгетиків ряду опіоїдів, найчастішими з яких є пригнічення дихання, сонливість, біль голови, нудота, блювання, сухість у роті. Іншими побічними явищами при застосуванні препарату можуть бути запаморочення, загальмованість, галюцинації, сплутаність свідомості, порушення рівноваги, свербіж шкіри, шкірний висип, набряк Квінке, кропив'янка, анафілактичний шок, некроз печінки.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також