У середу Львів попрощається із Героєм Михайлом Шевцовим

Вічна пам'ять!

Завтра, 26 червня, Львів попрощається з військовослужбовцем Михайлом Шевцовим, який загинув від рук російських окупантів, захищаючи Україну. Про це інформує пресслужба ЛМР.
 
Чин похорону захисника розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Біографічна довідка захисника

Михайло Шевцов (26.10.1976-12.06.2024) Львів’янин. 

Навчався у Середній загальноосвітній школі №72. Згодом здобув професійно-технічну освіту у колишньому Професійно-технічному училищі №38 у Львові.

Після завершення навчання працював у Приватному акціонерному товаристві «Львівський електроламповий завод «Іскра», а впродовж останнього часу – у сфері надання послуг з охорони власності. У вільний час захоплювався футболом. Був надзвичайно веселою та товариською людиною.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист держави від російських окупантів до лав 67-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання із захисту суверенітету та територіальної цілісності держави на Харківщині та Луганщині.

У Михайла Шевцова залишилися мама, дружина та сестра.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт