У середу у Львові звучатимуть сирени

sirena
sirena

У середу, 17 листопада, упродовж 5 хвилин — із 14:50 до 14:55 год відбудеться перевірка готовності місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення цивільного захисту Львівської міської територіальної громади. Про це інформує пресслужба ЛМР.

Оповіщення — навчальне, тож мешканців просять зберігати спокій.

Під час оповіщення вмикатимуть мобільні та стаціонарні комплекси гучномовного обладнання, сигнально-гучномовні пристрої (електричні сирени) та передаватимуть інформацію через засоби телебачення та радіомовлення.

«Звучання сигнально-гучномовних пристроїв означає сигнал цивільного захисту «Увага всім». Почувши його, негайно увімкніть теле- та радіоприймачі (телевізійні канали «UA:Львів» і «Перший Західний»), радіостанції ФМ-діапазону («Радіо ПЕРШЕ», «UA:Українське радіо») і прослухайте повідомлення цивільного захисту. Повідомлення передаються впродовж 5 хвилин після подачі звукового сигналу «Увага всім». У зв’язку з тим, що мета увімкнення засобів оповіщення навчальна, практичні заходи відпрацьовувати не будуть», — повідомили в міському управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення.

varta1.com.ua: Новини