У соцмережах обурені через хизування працівника Тернопільського ТЦК шикарним відпочинком на пляжі (ФОТО)

Чоловік перебував у Домініканській Республіці

Працівник Тернопільського ТЦК та СП Яцюченко Олег Анатолійович у мережі Instagram похизувався пікантними фото з відпочинку у Домінікані. Довкола цього виник чималий резонанс - світлини викликали осуд та обурення багатьох людей. Станом на 18 грудня профіль в соцмережі видалено або змінено за іншим іменем.

Спочатку інформацію про поїздку працівника ТЦК опублікували на сторінці Polit hub у Фейсбуці:

“Схоже, він дуже втомився від війни, тож вирішив відпочити! Працівник ТЦК Яцюченко Олег Анатолійович у мережі інстаграм похизувався пікантними фото з пляжів Домініканської Республіки. Напевно, для того, щоб за нього могли порадіти усі! А найбільше ті, кого він відправив захищати Україну. Ось так трудяться на перемогу наші працівники ТЦК”, – ідеться у дописі.

За інформацією видання Politerno, Яцюченко Олег Анатолійович у реєстрі декларацій зазначений як офіцер відділення рекрутингу та комплектування Тернопільського РТЦК та СП, а також як дізнавач сектору дізнання відділення поліції №4 (м. Збараж) Тернопільського РУП ГУНП в Тернопільській області.

Мова йде про одного й того ж чоловіка, адже збігаються дані у деклараціях.

У Тернопільському обласному ТЦК не заперечили, що їхній працівник справді відпочивав у Домінікані. Зокрема, там зазначили, що Олег Яцюченко поїхав закордон законно.

Читайте також: на Львівщині запрацював кол-центр з питань військового обліку і не тільки: як звернутися

У коментарях в соцмережах люди переважно висловлюють обурення як самим фактом поїздки працівника ТЦК на дорогий курорт у час війни, так і тим, що він вирішив цим похизуватися і виставив світлини з пляжу на загальний огляд. Втім, дехто став на захист чоловіка, зазначивши, що якщо він військовий і захищав країну, то має право на відпочинок.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк