У Солонці виявили 30 несанкціонованих сміттєзвалищ (ФОТО)

2021-05-27-141053
2021-05-27-141053

Працівники Держекоінспекції у Львівській області, у рамках розгляду звернення громадян, проведено позапланову перевірку Солонківської сільської ради Львівського району щодо порушення вимог природоохоронного законодавства з питань поводження з відходами.

Як повідомили у Держекоінспекції у Львівській області, у ході проведення перевірки державними інспекторами було виявлено понад 30 несанкціонованих звалищ побутових та будівельних відходів, власників яких не встановлено.

Інспекцією неодноразово скеровувалися листи на адресу Солонківської сільської ради стосовно вжиття невідкладних заходів щодо ліквідації несанкціонованих звалищ побутових та будівельних відходів, однак інформації стосовно вжитих заходів на адресу Інспекції не надходило.

За невиконання законних розпоряджень відповідно статтей 91-4 та 188-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення Інспекцією до адміністративної відповідальності притягнуто посадову особу Солонківської сільської ради.

Крім цього, надано вимогу забезпечити в повному обсязі ліквідації виявлених несанкціонованих і неконтрольованих звалищ відходів до 2 липня 2021 року.

varta1.com.ua: Новини