У справі вбитої в столиці дівчини затримали волонтера (фото)

7щ89щ
7щ89щ

Поліція провела обшуки й затримала волонтера Сергія Бутка у справі про вбивство молодої жінки в Києві 13 листопада. Друзі волонтера стверджують, що в правоохоронців фактично відсутні докази про його ймовірну причетність, а дозволу на обшуки вони не мали, пише «Канал 24».




Про затримання Сергія Бутка й обшуки у квартирі, де він живе разом з дружиною Лесею, розповів їхній друг Олексій Бик.



«Вчора до квартири моїх друзів без жодних ордерів увірвалися працівники, так званих, правоохоронних органів. Розгромили квартиру, називаючи це обшуком»,повідомив волонтер.


Він розповів, що Сергія підозрюють у буцімто причетності до вбивства молодої жінки в Голосіївському районі Києва 13 листопада. Єдиний доказте, що він того ж дня гуляв у цьому районі разом з друзями.

"Знаю Сергія багато-багато років. Він спокійний, творчий, не конфліктний і не схильний до агресії. У ці безглузді й бездоказові звинуваченняне вірю ані на мить",заявив Олексій Бик.

Також про проведені обшуки розповіла й дружина волонтера Леся Рой. Вона стверджує, що до них прийшли з десяток поліцейських, у яких не було ордеру, навіть не дозволили подзвонити адвокату, а понятих відпустили ще до завершення обшуків.


Через півтори години повезли у відділок, мене випустили, йогоні. Везли окремими машинами. Дорогою мене «пресували», що на планшеті Сергія знайшли дитячу порнографію,розповіла дружина затриманого.

Музикант Володимир Кучинський згодом розповів, що обшуки також проводили в Максима Солтиса. Він разом з Сергієм Бутком прогулювався в Голосіївському районі того дня.

Максима з подругою наче залишили поза підозрою. Та, на жаль, я добре знаю цю мєнтовську братію. Спостерігаємо за перебігом подій. Наразі з того, що відомо, Сергій Бутко під підозрою в умисному вбивстві,розповів Кучинський.


Тіло молодої жінки у віці близько 25–40 років знайшли на вулиці Ягідній, у Голосіївському районі Києва, 13 листопада, розповідав «Київ оперативний».

Особу загиблої встановлювали.

varta1.com.ua: Новини