У США сенатор заявив, що Україні доведеться «поступитися деякою територією» росії

Республіканець

Сенатор-республіканець Джей Ді Венс заявив, що США необхідно визнати, що Україні, ймовірно, доведеться «поступитися деякою територією» Росії, щоб припинити бойові дії. Про це він сказав в ефірі CNN

Джей Ді Венс уточнив, що він виступає проти надсилання додаткової допомоги Україні, тому що не вірить, що країна коли-небудь зможе побороти Росію. 

Сенатор запитав, чому надсилання мільярдної допомоги Україні допоможе їй на цьому етапі війни проти Росії, враховуючи, що попередня допомога не допомогла завершити війну.

«В інтересах Америки прийняти те, що Україні доведеться поступитися росіянам деякими територіями, і ми повинні завершити цю війну. Але коли я думаю про велику людську трагедію тут, сотні тисяч невинних були вбиті в цьому конфлікті. Те, що в наших і в їхніх інтересах, — це зупинити вбивства», - сказав Венс. 

Законодавці розходяться в думках з приводу запиту Білого дому на додаткове фінансування, яке включає додаткову допомогу Ізраїлю та Україні. Багато республіканців стали проти надсилання додаткової допомоги Україні та вимагали включити посилені заходи безпеки на кордоні США.

Читайте також: військовий різко висловився на заклики відправити на фронт працівників ТЦК

Венс стверджує, що ніхто не вірив, що Україна збирається виграти війну, пояснивши, що основна увага повинна бути приділена припиненню бойових дій та вбивств.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт