У США вже ознайомилися з Планом перемоги Зеленського

Стратегія та план, які можуть працювати

У США вже ознайомилися з Планом перемоги президента Володимира Зеленського щодо закінчення війни.  Про це повідомила постійна представниця США при ООН Лінда Томас-Грінфілд, пише Голос Америки.

"Ми бачили мирний план президента Зеленського. Ми вважаємо, що він викладає стратегію та план, які можуть працювати. І нам потрібно побачити, як ми можемо сприяти цьому, спілкуючись з усіма главами держав, які будуть тут, у Нью-Йорку. Отже, знову ж таки, ми сподіваємось досягти певного прогресу", - сказала вона.

США ніколи не втрачали надії знайти шлях до миру та це те, над чим президент США Джо Байден "старанно працював" понад два роки.

Речник Державного департаменту США Метью Міллер повідомив, що у Держдепі ознайомилися з Планом перемоги Зеленського.

"Як сказав президент Зеленський, він з нетерпінням чекає на детальне представлення цього плану президенту найближчими днями і тижнями, і я думаю, що ми дочекаємося цієї зустрічі, перш ніж робити якісь подальші висновки щодо нього", - додав Міллер.

У Держдепі поділяють оцінку Лінди Томас-Грінфілд щодо Плану перемогу України. Проте Міллер не прокоментував, чи існують якісь часові рамки щодо реалізації цього плану.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також