У США Зеленський отримав нагороду The Golden Plate Award

Нагорода за внесок у розвиток людства

Президент Володимир Зеленський у США отримав нагороду Американської академії досягнень – The Golden Plate Award. Про це він повідомив у соцмережах.

Упродовж 60 років нею відзначають за внесок у розвиток людства, за винахідливість, яка може бути реалізована лише в умовах свободи.

Президент наголосив, що сьогоднішній світ не дозволяє нам програти жодної битви, коли на одному боці – свобода, а на іншому – усе те, чого ми ніколи не побажали б своїм дітям. 

"У нас не так багато часу. Наступні кілька місяців будуть вирішальними. У цій війні – війні Росії проти України й усіх вас, тому що це війна Росії проти самої свободи, – у нас мало часу, щоб визначити, яким буде її результат. І ми повинні його визначити. Не Росія, не їхні криваві союзники. Ми маємо бути швидшими. Нам потрібно не втратити наступні кілька місяців у війні, щоб не втратити наступні десятиліття", - повідомив Зеленський. 

Він також уточнив, що "Золоту тарілку" ніколи не дадуть Путіну або таким, як він. 



"Причина очевидна – не існує нагород за вбивства, які вони приносять, за мрії, які вони руйнують, і за країни, які вони спалюють. Сьогодні люди отримують цю нагороду за те, що вони найкращі в тому, що роблять, – за їхню винахідливість, яка може бути реалізована лише в умовах свободи. Нам усім потрібна перемога. І ми всі знаємо чому", - сказав Зеленський.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

СБ
Сніжана Батіг

огоо це є

Читайте також