У столиці через прорив водопроводу під проїжджою частиною, авто провалилося під асфальт (ВІДЕО)

Частина будинків без води

У четвер, 12 вересня, у Голосіївському районі Києва під асфальт частково провалився автомобіль. Причиною інциденту є аварія на водогоні.

"Через зливу та витік автомагістралі автомобіль Toyota частково провалився під асфальт напроти Голосіївського райвідділку. У КМДА розповіли, що нині поліція шукає власників авто, які були припарковані поруч", - зазначили у повідомленні Telegram-каналу "Київ24". 

У КМДА натомість заявили, що фахівці "Київводоканалу" частково локалізували витік на розі вулиць Голосіївської та Горяної.

"Витік стався на водопровідній магістралі діаметром 500 мм, що проходить під проїжджою частиною. Тиск води в Голосіївському районі відновлено. На місці пошкодження під асфальт частково провалився автомобіль. Наразі подальші роботи призупинені, адже поруч припарковані й інші авто. Для пошуку власників припаркованих автомобілів залучили працівників поліції", - розповіли в КМДА.

Там також додали, що через прорив водопроводу, рух транспорту обмежений двома смугами з чотирьох в напрямку проспекту Голосіївського.



"За інформацією "Київводоканалу", тимчасово без водопостачання залишаються будинки за адресами: вул. Голосіївська 12, 14, 16. Фахівці направили автоцистерну з питною з питною водою, яка знаходиться за адресою: вул. Голосіївська, 12. Наразі триває відкачування води, для початку ремонтних робіт", - підкреслили в КМДА.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також