У столиці чоловік підпалив магазин з дружиною всередині, а собі вкоротив віку (фото, відео 18+)

щд9щд
щд9щд

Попередньо — після конфлікту з дружиною, яка працює продавцем, відвідувач підпалив у торговому приміщенні кілька пляшок з легкозаймистою речовиною, а потім піднявся на дах багатоповерхівки та вистрибнув. Від отриманих травм? чоловік помер на місці, а правоохоронці вирішують питання про надання правової кваліфікації події.


«По спецлінії »102« до Деснянського управління поліції надійшло повідомлення про те, що в магазині на проспекті Маяковського сталася пожежа, а через деілька хвилин — про те, що з даху багатоповерхівки за цією адресою впав чоловік. На місце події виїхали слідчо-оперативні групи територіального та Головного управлінь поліції, швидка допомога та пожежники. По прибуттю рятувальники загасили вогонь, а лікарі надали першочергову допомогу двом співробітницям магазину», — про це повідомили у відділі комунікації поліції Київщини.


Вони самотужки вибралися з палаючого приміщення та покликали по допомогу. Наразі, їх життю та здоров’ю нічого не загрожує.


Правоохоронці опитали жінок та дізнались, що під час робочого дня до магазину завітав чоловік однієї з них. Між подружжям виник конфлікт через ревнощі, у результаті чого відвідувач підпалив декілька пляшок з невідомою речовиною, які приніс із собою, після чого втік.


У ході відпрацювання території правоохоронці з’ясували, що чоловік працівниці забіг до сусіднього під’їзду, піднявся на останній поверх й  вистрибнув з даху, у результаті чого від отриманих травм помер на місці. Він — киянин, 1985 року народження, який в цьому році притягувався до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 173-2 (вчинення домашнього насильства) Кодексу України про адміністративні правопорушення.



Один з очевидців знімаючи пожежу, випадково зазняв момент самогубства чоловіка. («Telegram»-канал «Київ оперативний» )


На відео присутня нецензурна лексика 18+


varta1.com.ua: Новини