У столиці на кладовищі жорстоко вбили чоловіка, розтрощивши голову хрестом (фото)

maxresdefault
maxresdefault

Ввечері, 3 липня, до поліції надійшло повідомлення про те, що на одному із кладовищ м. Києва виявлено оголене тіло вбитого чоловіка. Інформація підтвердилася. Зловмисника було затримано. Про це сьогодні повідомили на каналі департаменту карного розшуку у «Telegram».

Прибувші на місце події правоохоронці побачили жахливе видовище — тіло вбитого було рясно покрите чисельними колото-різаними пораненнями різної локації та різних розмірів, а частини голови взагалі не було. Поруч з тілом знаходився закривавлений дерев’яний хрест, яким, ймовірно, і розтрощили голову потерпілому.

Оперативники з’ясували, що вбитий був ніхто інший як безхатченко, що проживав на цьому ж кладовищі.

Проведеним рядом оперативно — розшукових заходів та слідчих дій, співробітники управління карного розшуку спільно з оперативниками, слідчими та дільничними Дарницького УП ГУНП у м. Києві ГУНП у м. Києві за вчинення жорстокого навмисного вбивства безхатченка викрили та затримали 29-річного раніше судимого зловмисника.

Нелюд у скоєному зізнався та пояснив, що вбив чоловіка під час раптово виниклого конфлікту, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. Вбивав тим, що було «під руками».

Наразі, затриманому фігуранту повідомили про підозру. Вирішується питання обрання міри запобіжного заходу — тримання під вартою.

varta1.com.ua: Новини