У столиці підприємливий львів’янин промишляв наркотиками (фото, відео)

85a33bf7bd97afb2b9f80879ab10db39-wide-big
85a33bf7bd97afb2b9f80879ab10db39-wide-big

Працівники Подільського управління поліції, спільно з працівниками Служби безпеки України, під процесуальним керівництвом прокуратури міста Києва, у ході реалізації оперативної інформації викрили чоловіка, який здійснював збут сильнодіючих лікарських засобів без спеціального на те дозволу в особливо великих розмірах, повідомили у відділі комунікації Національної поліції України.

Начальник слідчого відділення Подільського управління поліції Геннадій Лисканич, розповів, що зловмисник через мережу Інтернет налагодив збут сильнодіючих лікарських засобів, а замовлення приймав за допомогою месенджера «Telegram»: «Ми провели обшуки за місцем мешкання правопорушника, під час яких вилучили 1800 таблеток із надписом »метандієнон« та близько 400 ампул із надписом »нандролон«,  які були відправлені на відповідні експертизи».

https://youtu.be/JFm2hIMVazg

Фігурантом виявився 30-річний уродженець Львова, раніше судимий за аналогічні злочини.

«За результатами проведених експертиз чоловіку було оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною третьою та частиною четвертою статті 321 (незаконне виробництво, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі. Наразі, проводяться оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення його можливих спільників», — додав правоохоронець.

varta1.com.ua: Новини