У столиці, внаслідок бійки зі стріляниною, постраждало кілька студентів (ФОТО)

strelba-7
strelba-7

Сьогодні, 10 грудня, неподалік гуртожитків Київського політехнічного інституту трапилася бійка зі стріляниною. Внаслідок конфлікту, постраждали кілька студентів. Про це інформує «Обозреватель».


Надзвичайна подія сталася просто на території КПІ, на вулиці Борщагівській. Між двома компаніями виникла суперечка, після чого зчинилася бійка із застосуванням газових балончиків і зброї, повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Києві.


















«В учасників інциденту спочатку була словесна перепалка, а потім почалася бійка з використанням газових балончиків. Крім цього, один з учасників кілька разів вистрілив угору», — пояснили у поліції.



Внаслідок бійки, постраждало двоє осіб, які звернулися по допомогу до медичного закладу. З місця працівники поліції вилучили гільзи із невстановленої зброї.

Правоохоронці вже встановили усіх учасників конфлікту, які надаватимуть пояснення в управлінні поліції.

Слідчий відділ Солом’янського управління поліції вирішує питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Чотирьох учасників конфлікту затримали у порядку  ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін до семи років.

[gallery ids=«94188,94189,94190»]
















varta1.com.ua: Новини