У столиці затримали ексгібіціоніста, що чіплявся до дітей у парку

8
8

Чоловік у парковій зоні у присутності дітей оголяв статевий орган. За цим фактом розпочато кримінальне провадження, повідомляють у пресслужбі Нацполіції.

Вчора ввечері, правоохоронці отримали повідомлення про те, що у парку «Сирецький» перебуває чоловік, який при дітях вчиняє розпусні дії. Працівники муніципальної охорони, які у той час патрулювали сквер, відразу затримали зловмисника та викликали на місце події слідчо-оперативну групу і працівників ювенальної превенції.

У присутності батьків, співробітники поліції опитали малолітніх. Діти розповіли поліцейським, що у парку побачили чоловіка, який показував їм оголений статевий орган.

Правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився чоловік, 1974 року народження, який до цього не притягувався до кримінальної відповідальності.

Слідчий відділ Шевченківського управління поліції відкрив кримінальне провадження за ч. 1 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України.

Чоловікові оголошено про підозру та вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. За вчинення даного злочину фігуранту загрожує до п’яти років позбавлення волі.

varta1.com.ua: Новини