У Стрию злодій з Закарпатття викрав з автомобіля барсетку з документами

вор
вор

Скористатися викраденим зловмисник не встиг, оскільки був виявлений правоохоронцями одразу після вчинення правопорушення. Про це повідомляє Ольга Марцинюк, Стрийський відділ поліції.
У Стрийський відділ поліції зателефонував мешканець одного із сіл району. Чоловік повідомив, що на автостоянці неподалік ринку у райцентрі невідома особа викрала з салону його автомобіля «Рено Трафік» барсетку, в якій знаходились гроші та документи.
На місце події за лічені хвилини прибули працівники сектору реагування патрульної поліції. Як встановили правоохоронці, до крадіжки причетний 37-річний мешканець Закарпатської області.
«Потерпілий залишив авто незачиненим, чим і скористався зловмисник. Однак втекти з краденим не встиг, оскільки його викрили потерпілий та інші очевидці події, які знаходились неподалік. Наразі ми перевіряємо «гастролера» щодо причетності до скоєння інших злочинів. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу», - повідомив тимчасово виконуючий обов’язки заступника начальника відділу - керівника патрульної поліції Стрийського відділу поліції майор поліції Роман Вовк.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Максимальне покарання, передбачене статтею, - позбавлення волі на строк до трьох років.
Досудове слідство триває.

varta1.com.ua: Новини