У Святослава Вакарчука народилася донечка

Назвали Соломією

Джерело: фейсбук Вікторії Хоменко

Фронтмен гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук вдруге став батьком.

Як пише «ТСН», у виконавця народилася донечка. Дівчинку назвали Соломією, що перекладається як «мир».

До слова, дівчинка народилася 21 червня. А от Святослав разом зі своєю коханою — Євгенією — ретельно приховували цю інформацію.

Лише нещодавно стало відомо, що співак вдруге стане батьком. Наприкінці травня журналісти побачили Євгенію на останніх місяцях вагітності під час кінофестивалю в Каннах.

Нагадаємо, лідер Святослав Вакарчук минулого року вперше став батьком. У нього народився син. Хлопчика назвали Іваном, на честь батька музиканта.

Тривалий час було таємницею, хто ж та загадкова жінка, яка народила Вакарчуку первістка. Та згодом декілька різних джерел підтвердили, що первістка музиканту народила 39-річна продюсерка провідного українського продакшена «Radioaktive Film» Євгенія Яцута. Подейкують, що Святослав зустрічається з обраницею вже не один рік.

Євгенія Яцута/Фото: "ТСН.ua"

Партнерка Вакарчука з початку двотисячних до 2021 року — Ляля Фонарьова, в офіційному шлюбі пара не була. Виховували разом доньку Лялі від першого шлюбу з Володимиром Тарасюком, Діану Фонарьову, яку Вакарчук удочерив. Спільних дітей не мали. У червні 2021 року Вакарчук повідомив про завершення стосунків з Лялею як пари, зазначивши, що вони «були, є і будуть близькими людьми».

19 червня 2022 року у День батька Cвятослав Вакарчук показав у «Instagram» перше фото зі своїм сином.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий