У Тернополі іноземна студентка звела рахунки з життям, через проблеми в навчанні

5e21a7a081968.jpeg
5e21a7a081968.jpeg

У Тернополі 24-річну студентку одного з місцевих вишів знайшли без тями, у стані клінічної смерті. За версією поліції, вона випили щурячу отруту.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

«Тіло дівчини, на вулиці Тролейбусній, виявив місцевий мешканець. Він викликав «швидку» і поліцію. Дівчину непритомну і в стані клінічної смерті госпіталізували в медзаклад. Однак врятувати її не вдалося. Одна з версій — потерпіла випила невідому отруту», — поінформували в поліції. У день нещастя вона прийшла до подруг схвильована через проблеми в університеті. Студентка не знала, як про це повідомити батькам.

Слідчі встановили, що у студентки були проблеми в університеті, вона не знала, як про це розповісти батькам. Вона нібито тричі не склала один з іспитів і могла бути відрахована.

Її знайшли біля будинку одногрупниць, а в їхній квартирі — прощальну записку.

Точна причина смерті буде відомою після розтину.

За цим фактом відкрили провадження за ст. 115 Кримінального кодексу. Триває слідство.



Місцеве видання «20 хвилин» пише, що ганська студентка Бадмус Ололаде Рафіат навчалася на 6 курсі Тернопільського національного медичного університету імені Горбачевського.

З приводу поховання дівчини та інформації, коли будуть перевозити її тіло на батьківщину — поки невідомо. Можливо, студентку поховають в Тернопільській області, де вона провела останні 6 років.

varta1.com.ua: Новини