У Тернополі молодий офіцер вистрілив у себе у відділку поліції

Він заступив на службу та отримав вогнепальну табельну зброю

Сьогодні вранці, 24 липня, у Тернополі працівник поліції в приміщенні Тернопільського міського управління намагався скоїти самогубство. Про це повідомляє місцеве видання Файне місто.

21-річний офіцер, оперативний працівник, заступаючи на чергування, отримав вранці табельну зброю. Після цього чоловік зачинився в кабінеті і вистрілив у себе.

"Працівник кримінальної поліції заступав на службу, отримав вогнепальну табельну зброю та намагався скоїти суїцид. Мною буде дана принципова оцінка, коли ми вивчимо всі обставини, які до цього призвели. Ніхто замовчувати нічого не буде. Зараз основне – це життя людини, за його життя борються лікарі. Зараз ми надаємо максимальну допомогу, яку можемо надати для того, щоб врятувати життя.

Не дам спекулювати на цій тематиці тому, що це життя людини. Чому так сталось – ми дамо оцінку, коли вивчимо всі обставини. Цим займаються зараз ДБР, прокуратура. Ми надаємо допомогу цьому, щоб з обставинами розібрались якомога швидше і прозоро, щоб нічого не замовчували", — повідомив начальник тернопільської поліції Сергій Зюбаненко.

Читайте також: ДБР затримало колишнього одеського воєнкома Борисова

Наразі обставини, за яких трапилась трагедія, з’ясовують слідчі ДБР і прокуратура.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт