У Тернополі п’яний водій катав свого сина-малюка на передньому сидінні авто без дитячого крісла (ФОТО)

Патрульні дитину передали матері, а на водія склали протокол

фото: Патрульна поліція Тернопільської області

У Тернополі патрульні склали адмінматеріали на водія, який з ознаками сп'яніння перевозив дитину на передньому сидінні автівки.

Як повідомили у Патрульній поліції Тернопільської області, учора, близько 19-ї години, на вулиці Новий Світ патрульні зупинили автомобіль Peugeot за порушення правил дорожнього руху. За кермом перебував чоловік, а на пасажирському сидінні - його малолітній син, якого батько перевозив без дитячої утримуючої системи.

Спілкуючись з керманичем, поліцейські помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. Проте громадянин від проходження огляду на визначення стану спʼяніння у визначеному законодавством порядку відмовився в категоричній формі.

Читайте також: на Рівненщині водій легковика після ДТП продовжив рух по трасі із смертельно пораненим пасажиром в салоні.

Патрульні дитину передали матері, а на водія склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП та винесли постанову за ч. 10 ст. 121 (Порушення правил перевезення дітей) КУпАП.

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також