У тимчасово окупованому місті пролунала низка вибухів (ВІДЕО)

Окупанти не будуть почувати себе в безпеці

Мер тимчасово окупованого Мелітополя Іван Федоров розповів про нічні вибухи у місті та селищі Мирному. Про це він повідомив у своєму «Telegram»-каналі.

Він зазначив, що ворогу ніколи не буде спокійно на нашій землі. Також Федоров наголосив, що вибухи чули мешканці всіх районів.

За словами мера, у деяких домах від вибухів тремтіли вікна та сипалася штукатурка. Він зазначив, що нині можна очікувати на повідомлення від ЗСУ про «ювелірне відмінусування» бази окупантів.

«Чергова вибухова ніч у Мелітополі та селищі Мирне Мелітопольського району. О першій годині мешканці всіх районів чули гучні вибухи. Перший з них був такої сили, що у деяких домах тремтіли вікна і посипалася штукатурка. Чекаємо підтвердження того, що ЗСУ ювелірно точними ударами відмінусували ще одну базу окупантів. Ворогу ніколи не буде спокійно на нашій землі», — повідомив він.

В ефірі онлайн-марафону «FREEДОМ» він прокоментував вибухи, які стались сьогодні вночі в Мелітополі та в 10 км від міста. За попередньою інформацією:

E селищі Мирному, Мелітопольського району, зруйновано одну з будівель, в якій велась підготовка до псевдореферендуму.

У Мелітополі зруйновано одну з найбільших ворожих військових баз на територій заводу «Автокольорлит».

Пізніше дамо детальнішу інформацію про втрати ворога, проте одне можемо сказати напевно — окупантам на українській землі м’яко кажучи некомфортно і їм тут не раді.

Вже протягом 3-х тижнів кожного дня у них щось трапляється. Чекаємо на жест доброї волі — вони мають піти з тимчасово окупованих територій.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена