У третій штурмовій бригаді розповіли, ким росіяни поповнюють особовий склад на фронті

Окупанти залучають до лав своєї армії різних людей

ФОТО: ілюстративне

Зараз відомо про три основні категорії, якими окупанти поповнюють особовий склад на фронті під час війни.  Про це майор Збройних сил України, заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади Максим Жорін розповів «24 Каналу».

 За його словами, росіяни не знають проблем з поповнюванням людським ресурсом. Вони мобілізують громадян рф. Мобілізованих на фронті найбільше. Також у лавах армії РФ перебувають карні злочинці, певна кількість яких ще залишилась в живих.

«Контрактники, серед яких є ті, хто раніше мав воєнний досвід або ті, хто йде добровільно воювати. Ця категорія зазвичай застосовується більш вузько. Ці три категорії останнім часом є основними на лінії бойового зіткнення», – повідомив Жорін.

Він наголосив, що росіяни сьогодні можуть собі дозволити абсолютно спокійно «стерти» на нуль свій підрозділ, а наступного дня вже завести новий.

Читайте також: окупанти створюють нове угруповання в понад 100 тисяч осіб для ймовірного наступу

«Ми це бачили вже декілька разів лише на Авдіївському напрямку. Розуміємо з даних розвідки, з перехоплень, що ворожий підрозділ закінчився. Однак через декілька годин вже бачимо, як в бій вводять свіжі сили, які продовжують спроби штурмових та наступальних дій», – зазначив Максим Жорін.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також