"Нафтуся" суттєво подорожчає

unnamed (1)
unnamed (1)

Керівники санаторіїв курортного містечка Трускавець, на Львівщині, отримали листи про підвищення ціни на мінеральні води. Уже з серпня ціна за 1 літр «Нафтусі» та інших трускавецьких мінеральних вод зростає майже втричіз 8 грн. 80 коп. до 24 грн., інформує «Трускавецький вісник».

Нові власники ТОВ «ТЛВ» інвестували чимало коштів у реконструкцію бювету та прилеглої території, і ці кошти з часом повернуться у вигляді прибутку від реалізації мінеральних вод. Проте різке підвищення ціни на трускавецькі лікувальні води є передчасним та поспішним рішенням, важають в Трускавецькій міській раді.

«Ми не маємо права і не хочемо втручатися в роботу приватного підприємства, особливо в питанні ціноутворення. Але беручи до уваги важливість «Нафтусі» для курорту, не можемо стояти осторонь. Трускавецьце в першу чергу бальнеологічний курорт, місто здоров’я, місто цілющої «Нафтусі», і ми не можемо дозволити експериментів над санаторіями та відпочивальниками. Відпочивальники не готові витрачати стільки коштів на лікування, як це було до пандемії, а додаткове підвищення вартості мінвод може призвести до провалу сезону»,наголошує міський голова Андрій Кульчинський.

varta1.com.ua: Новини