У Трускавці третю добу через відсутність водопостачання ажіотаж біля криниць та водовозок (ФОТО)

2022-01-05-124156
2022-01-05-124156

У курортному Трускавці, на Львівщині, станом на 12:20 год, 5 січня, повністю не відновлено водопостачання, яке було припинено 3 січня.

Як повідомляє КП «Дрогобичводоканал», роботи з ліквідації масштабної аварії, яка трапилася вночі на 4 січня, завершені вчора, о 21:00 год. Відразу КП «Дрогобичводоканал» розпочало відновлення водопостачання з водозабору «Гірне», який розташований на відстані 23 км від Дрогобича. Попри всі наші зусилля, на транспортування видобутої води потрібен певний час. Процес ускладнений ще й тим, що одночасно воду сьогодні інтенсивно розбирає населення трьох міст: Дрогобича, Стебника, Трускавця. Ми продовжуємо безперебійно транспортувати воду, однак триває процес стабілізації режиму водопостачання у Дрогобичі, який може проявлятися перебоями та низьким тиском, а в деяких місцях тимчасовою відсутністю води».

Працівники «Дрогобичводоканалу» запевняють, «що впродовж декількох годин ситуація буде врегульована».

У черговий раз перепрошуємо за незручності! Робимо все від нас можливе!

Як повідомляє КП «Дрогобичводоканал», станом на 16:00 4 січня договір між КП “Дрогобичводоканал” та ТзОВ “Трускавецький водоканал” підписано.

«Прикро, що процес був затягнутий. Це призвело до негативних наслідків для населення Трускавця. Тривають аварійно-відновлювальні роботи на водогоні у селі Доброгостів, тому вода відсутня у частині Дрогобича та Трускавці. Водопостачання буде відновлено після завершення робіт», — зазначається у повідомленні.

Як повідомляла «Варта1», у зв’язку з тим, що між ТзОВ “Трускавецький водоканал” та КП “Дрогобич водоканал” не заключений договір на водопостачання на 2022 рік, з 09:00 год. 3 січня КП “Дрогобич водоканал” припинило подачу води у м. Трускавець.



varta1.com.ua: Новини