У центрі Львова українці завадили руху транспорту через італійську пенсію (ВІДЕО)

орпрор
орпрор

Перед будівлею на вул. Джохара Дудаєва, 2, у Львові, де міститься Консульський Кореспондент Посольства Італійської Республіки у Західному регіоні України вишикувалася величезна черга, яка ускладнює рух транспорту. Люди, які зібралися під установою вже не вміщаються на тротуарі, і черга перекинулася на інший бік вулиці та час від часу «виплескується» на проїжджу частину. Про це повідомляє  IA «ZIK».

За словами очевидців, черга утворилася у зв’язку із тим, що українці, які працювали в Італії, зараз намагаються оформити документи, що дозволяють отримувати італійську пенсію в Україні.

[caption id=«attachment_123855» align=«alignnone» width=«584»] Фото: «ZIK»[/caption]

Жінки, а це абсолютна більшість у черзі, скаржаться на те, що чергу доводилося займати ще з ночі — дехто навіть о 3 годині вже був під будинком. Також присутні нарікають на відсутність елементарних зручностей — лавок, не кажучи вже про туалет.

Правоохоронці, які прибули на місце подій провели розмову із присутніми: попросили їх не виходити на проїжджу частину та не створювати незручностей мешканцям прилеглих будинків.

Також поліціанти встановили загороджувальну стрічку по обидва боки вулиці. 

[video width=«320» height=«576» mp4=«https://varta1.com.ua/wp-content/uploads/2019/05/video-1557826462-1.mp4»][/video]

 

varta1.com.ua: Новини