У Туреччині через війну поляки побили російських туристів

Росіянина ще й затримала поліція

У готелі на турецькому курорті Аланія побилися туристи з Польщі та Росії. Про це повідомляє портал «TourDom», з посиланням на скарги у російських «Telegram»-каналах.

Зазначається, що конфлікт, що переріс у бійку, стався ще 13 липня, в готелі «Quattro Beach Spa and Resort Hotel». Про бійку стало відомо лише зараз.

Четверо поляків запросили сімейну пару з півдня росії посидіти за столом. Через деякий час спільного розпивання алкоголю розмова зайшла про політику, внаслідок чого поляки побили росіянина. 

«13 липня, в готелі група з чотирьох поляків вдень напала на хлопця в ресторані. Охорона готелю та обслуговуючий персонал мовчки спостерігали за тим, що відбувається, і не втручалися, незважаючи на крики та прохання подружжя, яке намагалося самостійно розладнати сварку», — йдеться у повідомленні.

Бійка сталася через те, що польські туристи почали наполегливо з’ясовувати у росіян їхнє ставлення до російської агресії в Україні.

«Після неодноразової відмови говорити на політичні теми одна з польських туристок раптово стала чіпатися. Після цього був скоєний напад», — повідомляють автори скарги.

Поліцію викликали не працівники готелю, а інші туристи, і поляки зникли до приїзду поліції. При цьому побитому російському туристу навіть не надали першої допомоги, а доправили до найближчого відділку, де посадили в камеру і змусили зізнатися, що він навмисно спровокував агресію щодо нього, образивши постійних гостей, своєю поведінкою. Нібито він сам спровокував бійку, за що поплатився.

«Потерпілому не дали зв’язатися ні з посольством росії, ні з адвокатами, ні хоча б з дружиною. Вранці він якось добрався до готелю, де йому нарешті надали медичну допомогу — але не лікар готелю, а його дружина. Вранці прибув менеджер готелю і, погрожуючи подружжю виселенням за декілька днів до від’їзду, вимагав від них підписати відмову від будь-яких претензій до керівництва курорту та гостей. Як виявилося, він давно знайомий з гостями з Польщі й не хотів, щоб у них виникли проблеми через такий дрібний інцидент, який, поза всяким сумнівом, спровокував російський турист», — пишуть автори російського «Telegram»-каналу. 

Нагадаємо, біля Львова троє 12-річних дівчат побили хлопця.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також