У Туреччині росіянка напала на доньку української акторки

Акторка Олена Світлицька

Українська акторка Олена Світлицька поскаржилася на неадекватну росіянку, з якою зіткнулася на відпочинку у Туреччині. Про інцидент жінка розповіла у Instagram.

Росіянка схопила трирічну доньку артистки Марію за руку та штовхнула у ліфті готелю. 

«Заходимо ми з дітьми до ліфта, куди в останню секунду вривається якась жіночка, назвемо її поки що так. Маша завжди натискає на кнопки ліфта, тому що вона дитина, і це їй подобається. І ця, не знаю, навіть як її назвати, хапає її за руку і просто жбурляє. Я кажу: »А чого ви чіпаєте мою дитину?«, а вона відповідає: »За дітьми своїми стежите«. Я їй сказала, що кожна людина має право на свободу та недоторканність. Вона доїхала до свого поверху та вилетіла. Ідемо скаржитися на ресепшн, бо я такого ставлення до своїх дітей не терпітиму.» - написала Світлицька. 

Акторка впевнена, що росіянка грубо повелася з її дочкою через українську мову.

«До чого знаєте, чому вона це зробила? Бо одразу почула українську мову. Вона нервова вже така була. У Віри ще були намисто жовто-блакитні. Боже, як вони нас ненавидять просто, ви навіть не уявляєте», - підсумувала вона.

Українським глядачам вона відома за ролями у серіалах «Здається будинок біля моря», «Улюблена вчителька», «Центральна лікарня», «Рідна мачуха».

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт