У туристичному Львові психотропи і наркотики продають у ремонтних майстернях і хостелах (ФОТО)

Правоохоронці викрили «точки» у центрі міста

Фото: НПУ

У Львові зловмисники організували пункти реалізації психотропів у центрі містав майстерні з ремонту взуття, розташованій на вулиці Шота Руставелі та в хостелі на вулиці Личаківській у Львові.

Як повідомили у Нацполіції Львівської області, під час обшуків у місцях реалізації та за місцем проживання одного із зловмисників правоохоронці виявили та вилучили: згортки з речовинами рослинного походження, схожими на «марихуану» та «канабіс», загальною масою близько трьох кілограмів, грошові кошти, отримані від незаконної діяльності, а також інші речові докази. Вартість вилученого за цінами «чорного» ринку становить близько 600 тисяч гривень.

Особи, причетні до розповсюдження психотропних речовинльвів’яни, віком 34, 36 та 43 роки, затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покаранняпозбавлення волі на термін від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Фото: НПУ

Фото: НПУ

Фото: НПУ

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також