У Верховній Раді вирішили відтермінувати застосування касових апаратів для ФОПів

234557
234557

У Верховній Раді вирішили відтермінувати до 1 січня 2022 року застосування касових апаратів для фізичних осіб-підприємців на спрощеній системі оподаткування. Відповідний законопроект планують розглянути завтра. Про це заявив голова ВРУ Дмитро Разумков після наради з головами депутатських фракцій та груп, передає кореспондент «УНН».


“Обговорювалося питання щодо ситуації, яка складається з підтримкою малого та середнього бізнесу на фоні «ковіду», який, на жаль, сьогодні продовжує розгортатися. Усі бачили останні показники тих, хто захворів за минулу добу. Була прийнята одноголосна позиція, щоб відтермінувати застосування касових апаратів для спрощеної системи оподаткування на рік, до 1 січня 2022 року. Це консолідована позиція всіх фракцій та депутатських груп, які працюють у ВР дев’ятого скликання”, — сказав Разумков.


За його словами, сьогодні у ВР зареєструють відповідний законопроект, завтра, 4 листопада, його розгляне комітет.


“Я впевнений, якщо ніхто не буде заперечувати, якщо завтра ми його розглянемо. Сподіваюся, що він буде підтриманий за основу та в цілому”, — сказав Разумков.


Нагадаємо, що під Верховною сьогодні відбувається низка протестних акцій від різних організацій. На Грушевського в Києві стартувала акція протесту автомобілістів на єврономерах.


Крім того, відбувається акція протесту підприємців «SaveФоп».




[caption id=«attachment_230341» align=«alignnone» width=«882»] Фото: «Ukrinform»[/caption]

varta1.com.ua: Новини